1% Ivermectin Injection - China NCPCVET

1% Ivermectin Injection

Short Description:

NAME: 1% Ivermectin Injection komposisi: 50ml: 0.5g 100 ml: 1g Saben ml ngandhut ivermectin 10mg karakter: Cairan langit Colorless. Farmakologis: indikasi: dituduhake kanggo perawatan lan kontrol roundworms gastrointestinal (kalebu anak serangga isin), lungworms, Kutu, mites mange, ticks lan warble ing sapi, wedhus, wedhus lan babi. Reaksi salabetipun: dosis lan Administrasi: Subcutaneous lan intramuscular injeksi. Sapi, Wedhus, Wedhus: 1ml saben 50 kg bodyweight. Babi: 1ml per ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    NAME :

    1% Ivermectin Injection

    komposisi:

    50ml: 0.5g

    100 ml: 1g

    Saben ml ngandhut ivermectin 10mg

    karakter:

    Wernane Cairan langit.

    farmakologis:

     

    indikasi:

    Dituduhake kanggo perawatan lan kontrol roundworms gastrointestinal (kalebu anak serangga isin), lungworms, Kutu, mites mange, ticks lan warble ing sapi, wedhus, wedhus lan babi.

    Reaksi salabetipun:

     

    Dosis lan Administrasi:

    Subcutaneous lan intramuscular injeksi.

    Sapi, Wedhus, Wedhus: 1ml saben 50 kg bodyweight.

    Babi: 1ml saben 33kg bodyweight. Sembarang peralatan otomatis utawa siji-dosis standar bisa digunakake. Bisa digunakake ing kéwan kabeh abad, kalebu wadon meteng lan lanang breeding.

    pancegahan:

    Aja ngurus dening infus rute. Ati-ati menehi saran ing perawatan saka kéwan nemen ditekan utawa debilitated. Nyetel dosis miturut bobot saka saben kewan supaya overdosing. Ora nglanggar utawa mangan nalika nangani prodhuk. Wisuh tangan sawise nggunakake.

    Total TIME:

    Daging: Sapi, Wedhus, Wedhus, Dog lan terwelu: 21 dina.

    Camel: 28 dina.

    Susu: 28 dina.

    Dianjurake SHELF LIFE:

    2 taun

    LUMBUNG:

    Disimpen ing panggonan kang peteng ing suhu ngisor 30 ° C.

    Panggil GMP Certificate : 

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!