Gambar Company

qmsjd (1)

Sing kita?

We are North China Pharmaceutical Group Corporation Veterinary Co., Ltd. (NCPCVET).

We are tambahan wholly-diduweni Utara China Pharmaceutical Group Corporation (NCPC) -kliru Enterprises pharmaceutical paling gedhé ing China lan paling gedhe basa Manufaktur antibiotik Cina, "global 500 Fortune" anggota lan "top ten perusahaan pharmaceutical Cina".

Apa kita bisa nindakake?

Minangka basa Manufaktur pharmaceutical Veterinary saka NCPC, kita nyedhiyani kewan profesional kesehatan produk kang ngandhut API, preparation, aditif feed lan disinfectant. Wangun Dosis kalebu injeksi daya, serbuk / pulvis / premix, solusi lisan, injeksi Cairan, tablet, lotion lan liniment. Ana luwih saka 100 seri lan 200 specifications produk.

Carane kita iya iku?

Sajarah lan Maha Luhur, puluh saka pengalaman

peralatan canggih lan Teknologi

tim elit profesional


Tampilan Online Chat!