QA & QC

North China Pharmaceutical Group Corporation Veterinary Co., Ltd. (NCPCVET) Nganggep Ngapikake Progress saka indusry sanme minangka tugas lan gedhéné nilai sing "kesehatan lan kualitas pisanan".

A rampung QA / QC System iki dirancang lan kang èfèktif dilakokno ing sesuai karo GMP lan syarat peraturan sing gegandhengan minangka saben standar internasional. Miturut strictly penerapan ing-proses kontrol miturut sarat GMP uga ngadopsi Alat testing majeng kalebet kinerja High chromatography Cairan lan detecor Kelembapan kanthi otomatis.

NCPCVET saged njamin kualitas bahan mentahan lan produk lan njamin safety saka rentengan indusry pangan.

3333     4444


Tampilan Online Chat!