Amoxicillin Telat Powder - China NCPCVET

Amoxicillin Telat Powder

Short Description:

NAME: Amoxicillin Telat Powder utama bakal: Amoxicillin karakter: Produk iki wêdakakêna putih utawa meh putih. Indikasi: Amoxicillin punika aminopenicillin godhongé amba spektrum lan dituduhake ing perawatan saka infèksi bakteri kayata actinomycosis, infèksi empedu-ngambakake, balung lan infèksi peserta, exacerbations leukemia bronkitis kronis, gastroenteritis, (kalebu Escherichia coli enteritis lan Salmonella enteritis, nanging ora shigellosis), nguyuh, infèksi tutuk, sinusi ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    NAME :

    Amoxicillin Telat Powder

    Bahan utama:

    Amoxicillin

    karakter:

    Produk iki wêdakakêna putih utawa meh putih.

    indikasi:

    Amoxicillin punika aminopenicillin godhongé amba spektrum lan dituduhake ing perawatan saka infèksi bakteri kayata actinomycosis, infèksi empedu-ngambakake, balung lan infèksi peserta, exacerbations leukemia bronkitis kronis, gastroenteritis, (kalebu Escherichia coli enteritis lan Salmonella enteritis, nanging ora shigellosis ), nguyuh, infèksi tutuk, sinusitis, otitis media, radhang paru-paru (kajaba ngendi mycoplasma seng di tuduh), tipus lan mriyang paratyphoid, infèksi ngenani babagan pipis ngambakake-, meningitis bakterial lan Prophylaxis saka endocarditis. Iku uga digunakake ing perawatan saka penyakit Lyme.

    Reaksi salabetipun:

    Ing ngambakake gastrointestinal normal duwe gangguan kuwat.

    Dosis lan Administrasi:

    Adhedhasar asil iki. Oral: siji dosis, bobot saka pitik: 0.067-0.1g saben bobot awak 1kg, kaping pindho dina 5 days, mixed ngombé: 0.2g saben 1L banyu, pitik kanggo 3 kanggo 5 dina.

    TARGET ANIMAL:

    babi; unggas

    pancegahan:

    (1) Laying hens dipatèni.

    (2) bakteri penisilin-tahan Gram-positif ngirim ora digunakake.

    (3) Saiki kanthi nggunakake saiki.

    (4) Aja nggunakake bebarengan karo obatan alkalin.

    Total TIME:

    Kanggo pitik: 7 days

    Dianjurake SHELF LIFE:

    2 taun

    LUMBUNG:

    Store in panggonan kang peteng lan airtight.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!