Senyawa Amoxicillin Powder - China NCPCVET

Senyawa Amoxicillin Powder

Short Description:

NAME: Senyawa Amoxicillin Powder komposisi: 50g: Amoxicillin 5g + Clavulanic asam 1.25g karakter: Produk iki putih utawa bubuk meh putih. Farmakologis: indikasi: antibiotik. Kanggo infèksi penisilin-sensitif disebabake dening bakteri. Reaksi salabetipun: ing normal flora ngambakake gastrointestinal duwe gangguan kuwat, sampurna lisan saka ruminants bisa nimbulaké kelainan gastrointestinal. Dosis lan Administrasi: campuran 0.5g ngombe pitik saben 1L 2 kaping dina kanggo 3 kanggo 7 d ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    NAME :

    Senyawa Amoxicillin Powder

    komposisi:

    50g: 1.25g asam Amoxicillin 5g + Clavulanic

    karakter:

    Produk iki wêdakakêna putih utawa meh putih.

    farmakologis:

     

    indikasi:

    antibiotik. Kanggo infèksi penisilin-sensitif disebabake dening bakteri.

    Reaksi salabetipun:

    ing normal flora ngambakake gastrointestinal duwe gangguan kuwat, sampurna lisan saka ruminants bisa nimbulaké kelainan gastrointestinal.

    Dosis lan Administrasi:

    campuran ngombe pitik 0.5g saben 1L 2 kaping dina kanggo 3 7 dina

    pancegahan:

    (1) Produk iki ora solusi banyu stabil, utamané kalium clavulanate gampang break mudhun karo banyu, saiki sing kasedhiya.

    (2) Laying hens dipatèni.

    Total TIME:

    wektu pitik 7, mbikak dipatèni.

    Dianjurake SHELF LIFE:

    1,5 taun

    LUMBUNG:

    shading, ngetokake kuwasane nggawe, katahan ing kelangan peteng Panggonan.

    Panggil GMP Certificate : 

    (2014) Veterinary Tamba GMP Certificate No. 150


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!