Senyawa Sulfachlorpyridazine Sodium Powder - China NCPCVET

Senyawa Sulfachlorpyridazine Sodium Powder

Short Description:

NAME: Senyawa Sulfachlorpyridazine Sodium Powder komposisi: 1000g: sulfadiazine sodium 625g + Tembung 125g karakter: Produk iki wêdakakêna cahya kuning. Farmakologis: Prodhuk iki nduwe pengaruh nyegati kuwat ing bakteri Gram-positif paling lan bakteri negatif. sulfa obatan bakteri sensitif ora bisa njupuk kauntungan saka asam folic lingkungan, mung bisa nggunakake p-aminobenzoate lan dihydropteridine, peran sintesis synthase dihydrofolate bakterial tetrahydrofolate, activat ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    NAME :

    Senyawa Sulfachlorpyridazine Sodium Powder

    komposisi:

    1000g: sulfadiazine sodium 625g + Tembung 125g

    karakter:

    Produk iki wêdakakêna cahya kuning.

    farmakologis:

    Produk iki wis efek nyegati kuwat ing bakteri Gram-positif paling lan bakteri negatif. sulfa obatan bakteri sensitif ora bisa njupuk kauntungan saka asam folic lingkungan, mung bisa nggunakake p-aminobenzoate lan dihydropteridine, peran sintesis synthase dihydrofolate bakterial tetrahydrofolate, tetrahydrofolate aktif ing purine ing, sintesis Thymidine peran wigati ing transfer sing grup karbon. sulfa obatan ing struktur padha asam p-aminobenzoic, asam benzoic p-amino bisa saingan karo bakteri dihydrofolate synthase, women sintesis dihydrofolate, lan pungkasanipun kagelar mengaruhi sintesis asam nukleat, pencegahan wutah bakterial lan Reproduksi. sulfa obatan bisa kaputrèn menyang obatan p-aminobenzoate kayata procaine, antagonism tetracaine, saliyane kanggo pus lan produk risak tissue uga bisa nyedhiyani materi perlu kanggo wutah bakterial, lan sulfa antagonism tamba.

    indikasi:

    sulfa obatan antibacterial. Kanggo ternak lan Escherichia coli unggas lan infèksi Pasteurella.

    Reaksi salabetipun:

    reaksi utamané minangka leukemia kayata reaksi alergi, reaksi nemen nuduhake minangka neutropenia, thrombocytopenia, karusakan ati, karusakan ginjel lan keracunan gemeter. Gampang setor ing cipratan, utamané nalika dosis dhuwur saka pengobatan kanggo dangu liyane rawan.

    Dosis lan Administrasi:

    kanggo prodhuk. Oral: siji dina, saben bobot awak 1kg, babi, pitik 32mg; babi, sapisan saben 5 kanggo 10 dina; pitik, sapisan saben 3 6 days.

    pancegahan:

    (1) Laying hens dipatèni.

    (2) sing bisa dipigunakaké minangka feed aditif aplikasi long-term.

    (3) gampang kanggo precipitate crystallization ing ngenani babagan pipis ngambakake, kudu menehi nomer akeh banyu ternak ngombé. -Dosis dhuwur, aplikasi long-term kudu diwenehi jumlah sing padha sodium bicarbonate.

    (4) fungsi ginjel nandhang mboten saget, ekskresi alon, ngirim digunakake kanthi ati-ati.

    (5) bisa nimbulaké flora usus, pengobatan jangka panjang saged nyebabaken sintesis lan panyerepan saka vitamin B lan vitamin K suda, kudu ditambahake menyang vitamins cocog.

    (6) ora bisa digunakake ing patients karo alergi kanggo obatan sulfa.

    Total TIME:

    babi 4 days; pitik 2 days.

    Dianjurake SHELF LIFE:

    2 taun.

    LUMBUNG:

    shading, ditutup pengawetan.

    Panggil GMP Certificate : 

    (2014) Veterinary Tamba GMP Certificate No. 150

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!