Florfenicol - China NCPCVET

Florfenicol

Short Description:

NAME: Florfenicol komposisi: 5%, 20% karakter: Produk iki putih utawa bubuk meh putih. Farmakologis: indikasi: Kanggo perawatan saka penyakit bakterial disebabake dening bakteri sensitif utamané kanggo perawatan saka galur tamba-tahan saka bakteri mlebu penyakit. Iku minangka pemain efektif injeksi chloramphenicol. Iku uga digunakake kanggo perawatan saka penyakit ing ternak lan fowl disebabake pasteurella, pleuropneumonia actinomyceto, streptococcus, colibacillus, Salmone ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    NAME :

    Florfenicol

    komposisi:

    5%, 20%

    karakter:

    Produk iki wêdakakêna putih utawa meh putih.

    farmakologis:

     

    indikasi:

    Kanggo perawatan saka penyakit bakterial disebabake dening bakteri sensitif utamané kanggo perawatan saka galur tamba-tahan saka bakteri mlebu penyakit. Iku minangka pemain efektif injeksi chloramphenicol. Iku uga digunakake kanggo perawatan saka penyakit ing ternak lan fowl disebabake pasteurella, pleuropneumonia actinomyceto, streptococcus, colibacillus, Salmonella, pneumococcus, hemophilus, staphylococcus, mycoplasma, chlamydia, leptospira lan rickettsia.

     

    Reaksi salabetipun:

    (1) Produk iki luwih dhuwur tinimbang dosis dianjurake saka jurusan tartamtu imunosupresi.

    (2) embryotoxicity, ati-ati sak meteng lan lactation ternak.

     

    Dosis lan Administrasi:

    5% Florfenicol wêdakakêna telat:

    20% wêdakakêna Florfenicol: Oral, bobot saben 1kg, babi, pitik 0.1 ~ 0.15g, 2 kaping dina, sapisan saben 3 kanggo 5 days; iwak 50 ~ 75mg, 1 dina, sapisan saben 3 kanggo 5 dina.

    pancegahan:

    (1) Laying hens dipatèni.

    (2) mateni kewan sak vaksinasi utawa penyakit immunocompromised abot.

    (3) insufficiency Renal kudu jumbuh suda utawa dipun danguaken interval klompok.

    (4) Tansah metu tekan saka anak.

    Total TIME:

    babi 20, pitik 5, iwak 375 derajat.

    Dianjurake SHELF LIFE:

    2 taun

    LUMBUNG:

    Simpen ing kelangan, garing Panggonan nglindhungi saka cahya.

     

    Panggil GMP Certificate : 

    (2014) Veterinary Tamba GMP Certificate No. 150

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!