Gentamycin sulphate 10% injeksi - China NCPCVET

Gentamycin sulphate 10% injeksi

Short Description:

NAME: Gentamycin sulphate 10% injeksi komposisi: Gentamycin sulphate Injection Saben ml ngandhut Gentamycin sulphate 100mg karakter: wernane utawa meh colorless Cairan langit. Farmakologis: efek Pharmacological prodhuk iki ing macem-macem bakteri gram-negatif (kayata E. coli, Klebsiella, Proteus, Pseudomonas aeruginosa, Pasteurella, Salmonella, etc.) lan Staphylococcus aureus (kalebu produksi ing β- amida galur jamur) wis efek antibacterial. Paling streptococci ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    NAME :

    Gentamycin sulphate 10% injeksi

    komposisi:

    Gentamycin sulphate Injection 

    Saben ml ngandhut Gentamycin sulphate 100mg 

    karakter:

    wernane utawa meh colorless Cairan langit.

    farmakologis:

    èfèk farmakologis prodhuk iki ing macem-macem bakteri gram-negatif (kayata E. coli, Klebsiella, Proteus, Pseudomonas aeruginosa, Pasteurella, Salmonella, etc.) lan Staphylococcus aureus (kalebu produksi ing β- amida galur jamur) duwe efek antibacterial . Paling streptococci (streptococcus pyogenes, streptococcus pneumoniae, streptococcus faecalis, etc.), bakteri anaerob (Bacteroides utawa Clostridium), Mycobacterium tuberkolosis, rickettsial lan tahan kanggo kimia kelompok jamur.

    indikasi:

    Gentamycin sulphate Injection

    Digunakake kanggo septicemia, infèksi urogenital, infèksi ngambakake ambegan, infèksi gastrointestinal (kalebu peritonitis), infèksi ngambakake empedu, mastitis lan kulit lan infèksi tissue alus, non-digunakke dening lisan, digunakake kanggo infèksi usus.

     

    Reaksi salabetipun:

    kanggo nimbulaké jawat vestibularis luwih umum, nanging uga nimbulaké keracunan ngenani babagan ginjel isa, kang karo klempakan ing corteks ngenani babagan ginjel related. reaksi alergi Occasional.

    kucing luwih sensitif kimia, ajeg bisa nimbulaké mual, mutahke, salivation, lan ataxia.

    fungsi saraf efek Watesan asring disebabaké déning dosis gedhe banget njalari. Kucing, asu surgery joining umum, nggunakake peserta saka penisilin, streptomycin kanggo nyegah infèksi nalika, asring pati sing ora dikarepke, kang amarga anesthetic umum lan relaxant otot kanggo nambah efek saka mblokade fungsi saraf.

    nggunakake long-term bisa nimbulaké karusakan ginjel.

     

    Dosis lan Administrasi:

    Gentamycin sulphate Injection 

    injeksi intramuscular 

    Salah dosis, 2 ~ 4mg saben bobot awak kanggo ternak, 3 ~ 5mg kanggo asu lan cats, kaping pindho dina

    , 2 ~ 3days terus-terusan.

    Wigati:

    Iku bisa digabung karo perawatan carbenicillin pneumonia abot, nanging ana Diprakirakaké ing vitro.

    Produk iki digabungake karo penisilin, streptococcus efek synergistic.

    Duwe ambegan depresi, ora infus injeksi.

    Total TIME:

    Babi: 40days

    Dianjurake SHELF LIFE:

    2 taun.

    LUMBUNG:

     

    Panggil GMP Certificate :

     

      

    Jeneng Product

    Gentamycin Injection (nggunakake Veterinary mung)

    komposisi

    Saben ml ngandhut Gentamycin 100mg

    packing

    10ml / 20ml / 50ml / 100 ml saben vial 

    aplikasi Kanggo

    Sapi, pitik ingon, Wedhus, Kuda, babi, sapi, Camel, Dog, Cat.

    pratondo

    Gastrointestinal lan infèksi ambegan disebabake dening bakteri sensitif gentamycin, kaya E. coli, Klebsiella, Pasteurella lan Salmonella spp., Ing calves, sapi, wedhus, wedhus lan babi.

    dosis andAdministration

    Kanggo administrasi intramuscular Umum: Kaping pindho saben 1 ml. saben 20 - 40 kg. bobot awak kanggo 3 dina.

     

     

    item  Gentamycin sulphate 10% injeksi
    NAME PRODUCT  Gentamycin sulphate injeksi
    ACTIVE Úa  Gentamycin sulphate Injection Saben ml ngandhut Gentamycin sulphate 100mg
    pratondo  Gentamycin sulphate Injection Digunakna kanggo septicemia, infèksi urogenital, infèksi ngambakake ambegan, gastrointestinal infèksi (kalebu peritonitis), infèksi ngambakake empedu, mastitis lan kulit lan alus 

    infèksi tissue, non-digunakke dening lisan, digunakake kanggo infèksi usus.

    Dosis lan Administrasi  Gentamycin sulphate Injection injeksi intramuscular 

    Salah dosis, 2 ~ 4mg saben bobot awak kanggo ternak, 3 ~ 5mg kanggo asu lan cats, kaping pindho dina

    , 2 ~ 3days terus-terusan.

    BABAGAN  Gentamycin sulphate Injection tamba antibacterial 
    total periode  Gentamycin sulphate Injection Babi: 40days
    penggakan  Gentamycin sulphate Injection Produk iki wis efek saka ambegan depresi, iku ora bisa nyuntikaken intravenously
    TARGET ANIMAL  Gentamycin sulphate Injection sapi babi wedhus 

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!