Motherwort Jamu Powder - China NCPCVET

Motherwort Jamu Powder

Short Description:

NAME: motherwort Jamu Powder Indikasi: 1. Perawatan saka uterine postpartum stasis getih weteng pain, ningkataké uterine aman rereget, ngurangi kahanan ora sewajare postpartum. 2. Repair karusakan endometrium, tambahan gizi needed dening uterus postpartum, lan cepet mulihake fungsi reproduksi.  


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    NAME:

    Motherwort Jamu Powder

    Aku ndications:

    1. Perawatan saka getih uterine postpartum stasis weteng pain, ningkataké uterine aman rereget, ngurangi kahanan ora sewajare postpartum.

     2. Repair karusakan endometrium, tambahan gizi needed dening uterus postpartum, lan cepet mulihake fungsi reproduksi.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!