Multivitamins & probiotics & Montmorillonite - China NCPCVET

Multivitamins & probiotics & Montmorillonite

Short Description:

Multivitamins & probiotics & Montmorillonite Produk iki meets Feed Produksi standar kesehatan: lisènsi: Ji Si Tian (2017) H01021 Commons Panggil: Ji Si Tian Zi (Standard No.:Q/01HDB (2017) 124004 Product Jeneng 03-2017 Product: Campuran Feed aditif-Vitamin D3 + Calcium propionate (TM1) Komoditi Jeneng: Hua Bei Tuo Mei Bao Product analisis komposisi nilai dijamin: Per isi produk kg: Vitamin D3 ≥ 200,000 IU Calcium propionate ≥ 5g Moisture ≤ 12.0% Arsenik ≤10mg Aflatoxin B1≤10mg Ing ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Multivitamins & probiotics & Montmorillonite

    Produk iki meets Feed standar kesehatan

    Produksi: lisènsi: Ji Si Tian (2017) H01021

    Commons Panggil: Ji Si Tian Zi ((2017) 124004

    Product Standard No.:Q/01HDB 03-2017

    Product Name: Campuran Feed aditif-Vitamin D3 + Calcium Propionate (TM1)

    Komoditi Jeneng: Hua Bei Tuo Mei Bao

    analisis komposisi Product Nilai dijamin:

    Per isi produk kg:

    Vitamin D3 ≥ 200,000 IU Calcium propionate ≥ 5g Moisture ≤ 12.0%

    Arsenik ≤10mg Aflatoxin B1≤10mg 

    Bakal: Vitamin D3, calcium propionate, tembok sel Saccharomyces cerevisiae, montmorillonite.

    Packing: 1kg / tas

    Fitur: Vitamin D3 bisa ningkataké panyerepan normal calcium lan fosfor ing usus cilik. Calcium propionate punika fungicide sing bisa nyegah feed mildew dening prodhuksi asam propionic free. bosok simultaneous saka calcium bisa tambahan kewan karo calcium, lan kombinasi vitamin D3 bisa nambah panyerepan calcium lan praktis.

    The Saccharomyces operator sèl cerevisiae lan montmorillonite bisa decompose lan adsorb mycotoxins supaya mycotoxins ing feed sing ora digunakke dening awak lan kanthi cepet excreted saka awak.

    Instructions:

    Nggunakake prodhuk iki bisa tambahan vitamin D3 lan kalsium, lan duwe pengaruh saka mildew, mildew. jumlah punika minangka nderek:

     

    kéwan cocok

    Feed saben ton saka feed

    Wigati

    babi

    Meteng, nyebar Nangis

    1.5 ~ 2kg

    nggunakake pindho nalika mildew ing feed punika serius
    fattening babi

     

    1 ~ 1.5kg

    Sapi, Wedhus

    1.5 ~ 2kg

    unggas

     

    1.5 ~ 2kg

     

     

    Beting urip: beting Urip 18 sasi.

    Storage: Store ing peteng, kelangan, garing Panggonan. 


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!