Certification Gamithromycin

Bubar, NCPCVET menang ing sertifikat tamba anyar kanggo nasional liya-kelas drugs- Veterinary anyar "Gamithromycin" lan "injeksi Gamithromycin."

Gamithromycin punika novel semi-sintetik macrolide antibiotik. Ing saiki, tylosin lan tilmicosin sing digunakake digunakake minangka macrolides. Obat-obatan iki digunakake kanggo nyegah utawa nambani penyakit ambegan ing sapi lan babi. Lagi biasane panganan karo rempah-rempah utawa banyu ngombé. Ing efek saka Nyegah utawa perawatan mbutuhake kaping dina administrasi bola. Sanajan wis ngrambah asil apik, nanging karo extension saka nggunakake wektu, wis ana werna derajat résistènsi obat ing akeh panggonan, karo Tambah ing jumlah perawatan wis mboko sithik suda.

Injeksi saka gamithromycin dikembangaké dening NCPCVET preparation digawe dening sing nyawiji, prefiltering, filtrasi resik, lan Isi aseptic. Wis kaluwihan ing ngisor iki: First, dosis siji saka subcutaneous / otot injeksi Intramuscular injeksi, single injection bisa ngatasi masalah. Kapindho ora mung digunakake kanggo nyegah sapi panyakit ambegan, nanging uga efek pas panyakit ambegan ing babi. Katelu kuat èfèk jangka dawa, ora efek sisih, khasiat kuwat saka tylosin, tilmicosin lan obatan macrolide liyane digunakake digunakake. Papat iku kaluwihan saka spektrum sudhut antibacterial, kegiatan antibacterial kuwat, panyerepan kanthi cepet, bioavailability dhuwur, turahan kurang, safety lan efficiency dhuwur.

Aplikasi kasil saka prodhuk iki bakal bantuan ngoptimalake struktur industri produk tamba Veterinary China kang, luwih ketemu dikarepake pasar, lan ningkatake daya saing pasar obatan Veterinary ekspedisi.


Post wektu: Jun-26-2018
Tampilan Online Chat!