ОК и КК

Северна Кина фармацевтска група корпорација ветеринарна копродукции, ООД. (NCPCVET) ја разгледува можноста за подобрување на напредокот на indusry на sanme како задача и негува вредноста што "здравјето и квалитетот прва".

А сосема QA / QC систем е дизајниран и ефективно да се управува во согласност со GMP и сродни регулаторни барања, како на меѓународните стандарди. Со строго спроведување на контрола во прогрес во согласност со барањата на GMP, како и донесување на напредна опрема за тестирање, вклучувајќи високо перформансна течна хроматографија и целосно автоматско detecor влага.

NCPCVET успева да гарантира за квалитетот на суровини и готови производи и да се обезбеди безбедноста на храната indusry синџири.

3333     4444


WhatsApp Онлајн Chat!