QA & QC

North China Farmaceutike Group Corporation Veterinare Co, Ltd. (NCPCVET) e konsideron përmirësimin progresin e Indusry sanme si detyrë dhe ushqen vlerën që "Shëndeti dhe cilësisë së parë".

A krejtësisht QA / QC Sistemi është projektuar dhe duke funksionuar në mënyrë efektive në përputhje me PMP dhe kërkesat përkatëse rregullatore sipas standardeve ndërkombëtare. Duke zbatuar në mënyrë rigoroze të kontrollit në progres sipas kërkesave GMP, si dhe miratimin e pajisje të përparuara të testimit, duke përfshirë kromatografi të lëngët me performancë të lartë dhe detecor plotësisht automatike lagështi.

NCPCVET arrin të garantuar cilësinë e lëndëve të para dhe produkteve të gatshme dhe për të siguruar sigurinë e zinxhirëve Indusry ushqimit.

3333     4444


WhatsApp Online Chat!