Tentang Kami

WORKING SINCE 1993

  • admin
  • Comment (s)

Kami North Cina Pharmaceutical Grup Corporation Pangajaran sarta Palatihan Atikan Co., Ltd. (NCPCVET).

Urang nu cabangna kaluar liwat-milik Utara Cina Pharmaceutical Grup Corporation (NCPC) -One sahiji usaha farmasi panggedéna di Cina jeung pangbadagna base manufaktur antibiotik Cina, "global 500 Fortune" anggota jeung "luhureun sapuluh pausahaan farmasi Cina".

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Panalungtikan Pikeun Pricelist
WhatsApp Online Chat!