Profil Perusahaan

qmsjd (1)

Saha kami?

Kami North Cina Pharmaceutical Grup Corporation Pangajaran sarta Palatihan Atikan Co., Ltd. (NCPCVET).

Urang nu cabangna kaluar liwat-milik Utara Cina Pharmaceutical Grup Corporation (NCPC) -One sahiji usaha farmasi panggedéna di Cina jeung pangbadagna base manufaktur antibiotik Cina, "global 500 Fortune" anggota jeung "luhureun sapuluh pausahaan farmasi Cina".

Naon bisa urang pigawé?

Salaku basa manufaktur farmasi Pangajaran sarta Palatihan Atikan tina NCPC kami nyadiakeun sato profésional produk kaséhatan anu ngandung API, persiapan, aditif feed jeung disinféktan. bentuk dosage kaasup suntik kakuatan, powders / pulvis / premix, leyuran lisan, suntik cair, tablet, lotion na liniment. Aya leuwih ti 100 séri na 200 spésifikasi produk.

Kumaha urang tumaros?

sajarah Glorious na Dékade tina pangalaman

alat-alat canggih jeung Téhnologi

Tim elit profésional


WhatsApp Online Chat!