QA & QC

Kalér Cina Pharmaceutical Grup Corporation Pangajaran sarta Palatihan Atikan Co., Ltd. (NCPCVET) Ngarasa ningkatkeun kamajuan tina indusry sanme sakumaha tugas na cherishes nilai yen "kaséhatan sarta kualitas munggaran".

A tos rengse QA / QC System ieu dirancang jeung keur éféktif dioperasikeun luyu jeung GMP jeung sarat pangaturan patali sakumaha per standar internasional. Ku mastikeun ngalaksanakeun dina-kamajuan kontrol nurutkeun sarat GMP ogé nganut equipments nguji canggih kaasup kinerja High kromatografi cair jeung detecor Uap pinuh-otomatis.

NCPCVET manages ngajamin kualitas bahan baku jeung produk rengse tur mastikeun kasalametan ranté indusry dahareun.

3333     4444


WhatsApp Online Chat!