R & D Center

Sunda teknis & D Center of NCPCVET nyaeta kahiji "Procincially appraised perusahaan teknis Center" dina industri anu sarua di Cina.

Keur gumantung asset padet NCPC Tengah Research Institute, urang geus devoted mun dirumuskeun produk ubar sato kalawan adaptability pasar, kualitas stabil sarta hasilna penyembuhan luar biasa. The Corporation cooperates kalawan universitas kasohor kayaning Cina Universitas Pertanian, Universitas Pertanian Huazhong, Cina Universitas Pertanian Selatan sarta institutes panalungtikan lianna nu geus gancangan ngembangkeun sarta aplikasi obat Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar. Arah R & D geus ngalegaan ti tegalan pamakéan sato pikeun ingon-ingon nginum obat na widang vaksin. Samentara éta, "héjo & lalawanan-gratis" aditif feed fungsi jeung ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan pikeun kaséhatan geus ngadegkeun.

Jutaan RMB ieu invested dina ieu panalungtikan Filed taunan dina urutan pikeun ngamekarkeun ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan héjo. Ku terus ngaronjatkeun kakuatan kalapa inti pikeun pausahaan, urang tiasa nyugemakeun paménta konsumén lastingly.

1111     2222


WhatsApp Online Chat!