Albendazole na Ivermectin Bubuk - Cina NCPCVET

Albendazole na Ivermectin Bubuk

Pondok Description:

NAME: Albendazole na Ivermectin Bubuk komposisi: 100g: 10g Albendazole + Ivermectin 0.2g karakter: produk Ieu bodas atawa bubuk ampir bodas. PHARMACOLOGICAL: indikasi: Dipaké pikeun meunang leupas tina atanapi maéhan éta nematode babi, cacing pita, mites jeung parasit lianna di vivo na di vitro. Réaksi ngarugikeun: Pake dosis dianjurkeun, teu réaksi ngarugikeun. Dosage AND Administrasi: ka produk. Lisan: volume, beurat per 10kg, babi 0,7 ~ 1G. Precautions: ivermectin produk Ieu kacida mun ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    NAME :

    Albendazole na Ivermectin Bubuk

    komposisi:

    100g: 10g Albendazole + Ivermectin 0.2g

    karakter:

    produk Ieu bubuk bodas atanapi ampir bodas.

    PHARMACOLOGICAL:

     

    indikasi:

    Dipaké pikeun meunang leupas tina atanapi maéhan éta nematode babi, cacing pita, mites jeung parasit lianna di vivo na di vitro.

    Réaksi ngarugikeun:

    Nganggo dosis dianjurkeun, teu réaksi ngarugikeun.

    Dosage AND Administrasi:

    mun produk. Lisan: volume, beurat per 10kg, babi 0,7 ~ 1G.

    precautions:

    ivermectin produk ieu kacida pisan pikeun lauk, hurang, sésa, bungkusan jeung runtah sato teu kudu ngotoran caina.

    Ditarikna TIME:

    babi 28 poé.

    Dianjurkeun rak KAHIRUPAN:

    2 taun.

    neundeun:

    shading, ditutup pelestarian.

    Jumlah GMP bijil : 

    (2014) Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba GMP bijil No. 150

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!