Amoxicillin leyur Bubuk - Cina NCPCVET

Amoxicillin leyur Bubuk

Pondok Description:

NAME: Amoxicillin leyur Bubuk Main bahan: Amoxicillin karakter: produk Ieu bubuk bodas atanapi ampir bodas. Indikasi: Amoxicillin mangrupakeun aminopenicillin lega-spéktrum tur dituduhkeun dina pengobatan inféksi baktéri kayaning actinomycosis, inféksi tract-saluran, tulang jeung inféksi gabungan, exacerbations akut of bronchitis kronis, gastroenteritis, (kaasup Escherichia coli enteritis na Salmonella enteritis, tapi moal shigellosis), gonorrhea, inféksi sungut, sinusi ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    NAME :

    Amoxicillin leyur Bubuk

    Bahan utama:

    Amoxicillin

    karakter:

    produk Ieu bubuk bodas atanapi ampir bodas.

    indikasi:

    Amoxicillin mangrupakeun aminopenicillin lega-spéktrum tur dituduhkeun dina pengobatan inféksi baktéri kayaning actinomycosis, inféksi tract-saluran, tulang jeung inféksi gabungan, exacerbations akut of bronchitis kronis, gastroenteritis, (kaasup Escherichia coli enteritis na Salmonella enteritis, tapi teu shigellosis ), gonorrhea, inféksi sungut, sinusitis, otitis media, pneumonia (iwal mana Mycoplasma disangka), typhoid sarta muriang paratyphoid, inféksi kemih-saluran, meningitis baktéri jeung prophylaxis of Endocarditis. Hal ieu ogé dipaké dina pengobatan panyakit Lyme.

    Réaksi ngarugikeun:

    Dina saluran cerna normal boga gangguan kuat.

    Dosage AND Administrasi:

    Dumasar produk ieu. Lisan: salah dosis, beurat hayam: 0.067-0.1g per beurat awak 1kg, dua kali sapoé salila 5 dinten, dicampurkeun minum: 0.2g per 1L cai, hayam keur 3 nepi ka 5 poé.

    Target sato:

    babi; sato jangjangan

    precautions:

    (1) peletakan hens ditumpurkeun.

    (2) baktéri pénisilin-tahan gram-positip teu kudu dipaké.

    (3) Ayeuna ku pamakéan kiwari.

    (4) Ulah make bareng jeung obat basa.

    Ditarikna TIME:

    Pikeun hayam: 7 poé

    Dianjurkeun rak KAHIRUPAN:

    2 taun

    neundeun:

    Toko di tempat poék jeung airtight.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!