Sanyawa Amoxicillin Bubuk - Cina NCPCVET

Sanyawa Amoxicillin Bubuk

Pondok Description:

NAME: sanyawa Amoxicillin Bubuk komposisi: 50g: Amoxicillin 5G + Clavulanic asam 1.25g karakter: produk Ieu bodas atawa bubuk ampir bodas. PHARMACOLOGICAL: indikasi: antibiotik. Pikeun inféksi pénisilin-sénsitip disababkeun ku baktéri. Réaksi ngarugikeun: dina normal flora saluran cerna boga gangguan kuat, administrasi oral of ruminansia bisa ngabalukarkeun gangguan cerna. Dosage AND Administrasi: dicampur 0.5g inuman hayam per 1L 2 kali sapoé salila 3 nepi 7 d ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    NAME :

    Sanyawa Amoxicillin Bubuk

    komposisi:

    50g: 1.25g asam Amoxicillin 5G + Clavulanic

    karakter:

    produk Ieu bubuk bodas atanapi ampir bodas.

    PHARMACOLOGICAL:

     

    indikasi:

    antibiotik. Pikeun inféksi pénisilin-sénsitip disababkeun ku baktéri.

    Réaksi ngarugikeun:

    dina normal flora saluran cerna boga gangguan kuat, administrasi oral of ruminansia bisa ngabalukarkeun gangguan cerna.

    Dosage AND Administrasi:

    dicampur inuman hayam 0.5g per 1L 2 kali sapoé salila 3 nepi ka 7 poé

    precautions:

    (1) produk ieu teu leyuran cai stabil, utamana kalium clavulanate gampang ngarecah kalawan cai, anu kiwari aya.

    (2) peletakan hens ditumpurkeun.

    Ditarikna TIME:

    jaman hayam 7, peletakan ditumpurkeun.

    Dianjurkeun rak KAHIRUPAN:

    1,5 taun

    neundeun:

    shading, disegel, diteundeun di tempat poek tiis.

    Jumlah GMP bijil : 

    (2014) Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba GMP bijil No. 150


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!