Sanyawa Sulfachlorpyridazine Natrium Bubuk - Cina NCPCVET

Sanyawa Sulfachlorpyridazine Natrium Bubuk

Pondok Description:

NAME: sanyawa Sulfachlorpyridazine Natrium Bubuk komposisi: 1000g: sulfadiazine natrium 625g + trimethoprim 125g karakter: produk Ieu bubuk konéng lampu. PHARMACOLOGICAL: Produk ieu miboga éfék inhibitory kuat dina bakteri gram positif paling jeung baktéri négatip. obat Sulfa baktéri sénsitip teu bisa ngamangpaatkeun éta asam folat sakurilingna, ukur bisa make p-aminobenzoate na dihydropteridine, peran sintésis sintase Dihidrofolat baktéri of tetrahydrofolate, activat ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    NAME :

    Sanyawa Sulfachlorpyridazine Natrium Bubuk

    komposisi:

    1000g: sulfadiazine natrium 625g + trimethoprim 125g

    karakter:

    produk Ieu bubuk konéng lampu.

    PHARMACOLOGICAL:

    Produk ieu miboga éfék inhibitory kuat dina bakteri gram positif paling jeung baktéri négatip. obat Sulfa baktéri sénsitip teu bisa ngamangpaatkeun éta asam folat sakurilingna, ukur bisa make p-aminobenzoate na dihydropteridine, peran sintésis sintase Dihidrofolat baktéri of tetrahydrofolate, tetrahydrofolate diaktipkeun dina purin anu, sintésis timidin muterkeun hiji peran penting dina alih a grup karbon. obat Sulfa dina struktur nu sarupa jeung asam p-aminobenzoic, asam bénzoat p-amino bisa bersaing jeung baktéri Dihidrofolat sintase, ngahalangan sintésis Dihidrofolat, sarta pamustunganana mangaruhan sintésis asam nukléat, inhibisi pertumbuhan baktéri sarta baranahan. obat Sulfa bisa métabolismena kana obat p-aminobenzoate kayaning procaine, mumusuhan tetracaine, sajaba nanah jeung produk ngarecahna jaringan ogé bisa nyadiakeun bahan anu diperlukeun pikeun tumuwuh baktéri, sarta sulfa mumusuhan narkoba.

    indikasi:

    sulfa ubar antibakteri. Pikeun peternakan jeung Escherichia ternak coli jeung inféksi Pasteurella.

    Réaksi ngarugikeun:

    Réaksi utamana salaku akut sapertos réaksi alérgi, réaksi kronis némbongkeun sakumaha neutropenia, thrombocytopenia, karuksakan ati, karuksakan ginjal jeung karacunan saraf pusat. Gampang disimpen dina cikiih, utamana nalika dosis tinggi nginum obat keur lila beuki rawan.

    Dosage AND Administrasi:

    mun produk. Lisan: hiji poe, unggal beurat awak 1kg, babi, hayam 32mg; babi, sakali unggal 5 nepi ka 10 poé; hayam, sakali unggal 3 nepi ka 6 dinten.

    precautions:

    (1) peletakan hens ditumpurkeun.

    (2) bisa jadi teu dipaké salaku feed aditif aplikasi jangka panjang.

    (3) gampang endapanana kristalisasi dina saluran kemih, kudu méré sajumlah badag cai tatanén nginum. -Dosis tinggi, aplikasi jangka panjang kudu dibikeun jumlah sarua tina natrium bikarbonat.

    (4) fungsi renal impaired, ékskrési slow, kudu dipake kalawan caution.

    (5) bisa ngabalukarkeun flora peujit, nginum obat jangka panjang bisa ngabalukarkeun sintésis sarta nyerep vitamin B sarta vitamin K ngurangan, kudu ditambahkeun kana vitamin alkana.

    (6) teu bisa dipaké dina pasien kalayan alergi kana obat sulfa.

    Ditarikna TIME:

    babi 4 days; hayam 2 dinten.

    Dianjurkeun rak KAHIRUPAN:

    2 taun.

    neundeun:

    shading, ditutup pelestarian.

    Jumlah GMP bijil : 

    (2014) Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba GMP bijil No. 150

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!