Taros Kami

Kalér Cina farmasi Grup Corporation Pangajaran sarta Palatihan Atikan CO., LTD

alamat

No.19 Huaqing North Street, Shijiazhuang, Propinsi Hebei Province, Cina

Surélék

eleanorday@qq.com

khriswu@qq.com

ncpcvet@126.com

telepon

Tel: 86-311-85371655

Tel: 86-311-85378995

Fax: 86-311-85378301

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!