Éncér Glutaral Solusi - Cina NCPCVET

Éncér Glutaral Solusi

Pondok Description:

NAME: éncér Glutaral Solusi spésifikasi: 5% komponén utama: Karakter glutaraldehyde: produk Ieu warnaan mun yellowish cair jelas; a ambeu husus. PHARMACOLOGICAL: Glutaraldehyde boga ambahan nu lega, disinfection efisien sarta gancang. Baktéri, baktéri, spora, virus, Mycobacterium tuberculosis sarta jamur sarta jadi boga pangaruh pembunuhan alus. Indikasi: antiseptik antiseptik. Pikeun karét, produk plastik sarta instrumen bedah disinfection. Réaksi ngarugikeun: ngarumuskeun ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    NAME :

    Éncér Glutaral Solusi

    spésifikasi:

    5%

    M Nagrak komponén:

    glutaraldehyde

    karakter:

    produk Ieu warnaan mun yellowish cair jelas; a ambeu husus.

    PHARMACOLOGICAL:

    Glutaraldehyde boga ambahan nu lega, disinfection efisien sarta gancang. Baktéri, baktéri, spora, virus, Mycobacterium tuberculosis sarta jamur sarta jadi boga pangaruh pembunuhan alus.

    indikasi:

    antiseptik antiseptik. Pikeun karét, produk plastik sarta instrumen bedah disinfection.

    Réaksi ngarugikeun:

    ngarumuskeun nurutkeun dibekelan ngeunaan pamakéan euweuh réaksi ngarugikeun samentara.

    Dosage AND Administrasi:

    menyemprot soaked: dubbed 0,78% solusi, tahan salila 5 menit nepi ka garing.

    precautions:

    Ulah aya kontak sareng kulit jeung mémbran mukosa.

    Dianjurkeun rak KAHIRUPAN:

    2 taun.

    neundeun:

    shading, disegel, diteundeun di tempat poek tiis.

    Jumlah GMP bijil : 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    WhatsApp Online Chat!