Florfenicol - Cina NCPCVET

Florfenicol

Pondok Description:

NAME: Florfenicol komposisi: 5%, 20% karakter: produk Ieu bodas atawa bubuk ampir bodas. PHARMACOLOGICAL: indikasi: Pikeun pengobatan panyakit baktéri disababkeun ku baktéri sénsitip hususna keur pengobatan galur ubar-tahan baktéri ngainduksi kasakit. Ieu mangrupa diganti efektip suntik chloramphenicol. Hal ieu ogé dipaké pikeun pengobatan panyakit dina tatanén sarta sato jangjangan disababkeun ku pasteurella, pleuropneumonia actinomyceto, streptococcus, colibacillus, salmone ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    NAME :

    Florfenicol

    komposisi:

    5%, 20%

    karakter:

    produk Ieu bubuk bodas atanapi ampir bodas.

    PHARMACOLOGICAL:

     

    indikasi:

    Pikeun pengobatan panyakit baktéri disababkeun ku baktéri sénsitip hususna keur pengobatan galur ubar-tahan baktéri ngainduksi kasakit. Ieu mangrupa diganti efektip suntik chloramphenicol. Hal ieu ogé dipaké pikeun pengobatan panyakit dina tatanén sarta sato jangjangan disababkeun ku pasteurella, pleuropneumonia actinomyceto, streptococcus, colibacillus, salmonella, pneumococcus, hemophilus, Staphylococcus, mycoplasma, Chlamydia, leptospira na Rickettsia.

     

    Réaksi ngarugikeun:

    (1) produk Ieu leuwih luhur ti dosis dianjurkeun of a gelar tangtu imunosupresi.

    (2) embryotoxicity, caution nalika kakandungan tur lactation tina tatanén.

     

    Dosage AND Administrasi:

    5% Florfenicol bubuk leyur:

    20% bubuk Florfenicol: Lisan, beurat per 1kg, babi, hayam 0,1 ~ 0.15g, 2 kali sapoé, sakali unggal 3 nepi ka 5 poé; Lauk 50 ~ 75mg, 1 day, sakali unggal 3 nepi ka 5 poé.

    precautions:

    (1) peletakan hens ditumpurkeun.

    (2) mareuman sato salila vaksinasi atawa kasakit immunocompromised parna.

    (3) insufficiency ginjal kudu appropriately ngurangan atawa berkepanjangan interval dosing.

    (4) Simpen kaluar tina jangkauan sahiji barudak.

    Ditarikna TIME:

    babi 20 hayam 5, lauk 375 derajat.

    Dianjurkeun rak KAHIRUPAN:

    2 taun

    neundeun:

    Nyimpen di tiis, tempat garing mayungan tina lampu.

     

    Jumlah GMP bijil : 

    (2014) Pangajaran sarta Palatihan Atikan Narkoba GMP bijil No. 150

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!