Motherwort bumbu Bubuk - Cina NCPCVET

Motherwort bumbu Bubuk

Pondok Description:

NAME: Motherwort bumbu Bubuk indikasi: 1. Treatment tina uterus postpartum stasis getih nyeri beuteung, ngamajukeun uterus panyabutan kokotor, ngurangan morbidity postpartum. 2. ngalereskeun karuksakan endometrial, suplement gizi diperlukeun ku rahim postpartum, sarta gancang balikkeun fungsi réproduktif.  


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    NAME:

    Motherwort bumbu Bubuk

    kuring ndications:

    1. Treatment getih uterus postpartum stasis nyeri beuteung, ngamajukeun uterus panyabutan kokotor, ngurangan morbidity postpartum.

     2. ngalereskeun karuksakan endometrial, suplement gizi diperlukeun ku rahim postpartum, sarta gancang balikkeun fungsi réproduktif.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!