Multivitamins & Probiotics & Montmorillonite - Cina NCPCVET

Multivitamins & Probiotics & Montmorillonite

Pondok Description:

Multivitamins & Probiotics & Montmorillonite produk ieu meets eupan Produksi standar kasehatan: lisénsi: Ji Si Tian (2017) H01021 Lisensi Jumlah: Ji Si Tian Zi (Standar No.:Q/01HDB (2017) 124004 Produk Ngaran 03-2017 Produk: campuran Feed aditif-Vitamin D3 + Kalsium propionate (TM1) Komoditas Nami: Hua bei atuo Mei Bao produk analisis komposisi nilai dijamin: Per eusi produk kg: Vitamin D3 ≥ 200,000 IU Kalsium propionate ≥ 5G Uap ≤ 12.0% arsén ≤10mg Aflatoxin B1≤10mg Waluya ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Multivitamins & Probiotics & Montmorillonite

    Produk ieu meets eupan standar kasehatan

    Produksi: lisénsi: Ji Si Tian (2017) H01021

    Lisénsi Jumlah: Ji Si Tian Zi ((2017) 124004

    Produk Standar No.:Q/01HDB 03-2017

    Ngaran produk: campuran Feed aditif-Vitamin D3 + Kalsium Propionate (TM1)

    Komoditi Nami: Hua bei atuo Mei Bao

    Analisis Susunan produk nilai dijamin:

    Per eusi produk kg:

    Vitamin D3 ≥ 200,000 IU Kalsium propionate ≥ 5G Uap ≤ 12,0%

    Arsén ≤10mg Aflatoxin B1≤10mg 

    Bahan: Vitamin D3, kalsium propionate, pinding sél Saccharomyces cerevisiae, montmorillonite.

    Packing: 1kg / kantong

    Fitur: Vitamin D3 bisa ngamajukeun nyerep normal tina kalsium jeung fosfor dina peujit leutik. Kalsium propionate mangrupakeun fungicide nu bisa nyegah feed mildew ku ngahasilkeun asam propionic gratis. dékomposisi simultaneous kalsium bisa suplement sato kalayan kalsium, sarta gabungan vitamin D3 bisa ningkatkeun diserep kalsium jeung utilization.

    The Saccharomyces pamawa pinding sél cerevisiae na montmorillonite tiasa terurai na adsorb mycotoxins supados mycotoxins dina eupan teu diserep ku awak jeung gancang dikaluarkeun ti awak.

    parentah:

    Paké produk ieu bisa suplement vitamin D3 sarta kalsium, sarta boga pangaruh mildew, mildew. jumlah nyaéta saperti kieu:

     

    sasatoan cocok

    Gebang per ton feed

    Catetan

    babi

    Kakandungan, sows Lactating

    1.5 ~ 2kg

    pamakéan ganda nalika mildew di feed serius
    babi Fattening

     

    1 ~ 1.5kg

    Sapi, Domba

    1.5 ~ 2kg

    sato jangjangan

     

    1.5 ~ 2kg

     

     

    Rak Kahirupan: rak Kahirupan is 18 bulan.

    Neundeun: Store dina poék, tiis, tempat garing. 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!