sertifikasi Gamithromycin

Anyar, NCPCVET meunang sertifikasi ubar anyar keur nasional kadua kelas drugs- Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar "Gamithromycin" jeung "suntik Gamithromycin".

Gamithromycin nyaéta novél semi-sintétik macrolide antibiotik. Dina hadir, tylosin na tilmicosin anu loba dipaké salaku macrolides. obat ieu dipaké pikeun nyegah atanapi ngubaran kasakit engapan dina sapi jeung babi. Aranjeunna biasana fed kalayan rempah atawa cai nginum. Efek pencegahan atawa treatment merlukeun sababaraha poé administrasi diulang. Sanajan eta geus kahontal hasilna alus, tapi jeung penyuluhan pamakéan waktu, aya geus varying derajat lalawanan ubar di loba tempat, jeung kanaékan jumlah perlakuan anu laun ngurangan.

The suntikan gamithromycin dikembangkeun ku NCPCVET nyaéta préparasi nu dijieun ku Pergaulan, prefiltering, filtration steril, sarta keusikan aseptic. Ieu boga kaunggulan handap: Kahiji, dosis tunggal subcutaneous / muscular suntik Intramuscular suntik, tunggal suntik bisa ngajawab masalah. kadua teu ukur dipaké pikeun nyegah sapi kasakit engapan, tapi ogé pangaruh pasti panyakit engapan dina babi. Katilu nyaeta anu kuat pangaruh jangka panjang, teu efek samping, efficacy téh kuat ti tylosin, tilmicosin jeung ubar macrolide lianna loba dipaké. Nu kaopat nyaeta kaunggulan spéktrum lega antibakteri, aktivitas antibakteri kuat, daya serap gancang, bioavailability tinggi, résidu low, kaamanan jeung efisiensi tinggi.

Aplikasi sukses produk ieu bakal ngabantu ngaoptimalkeun struktur industri produk ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan Cina urang, salajengna minuhan paménta pasar, tur ningkatkeun daya saing pasar obat Pangajaran sarta Palatihan Atikan ekspedisi.


Pos waktos: Jun-26-2018
WhatsApp Online Chat!