R & D центар

Техничка R & D центар за NCPCVET е првиот "Procincially оценета претпријатие технички центар" во истата индустрија во Кина.

Се зависи од солидна предност од NCPC Централниот институт за истражување, ние сме биле посветени на формулира производи од животинско потекло дрога со пазарот адаптибилност, стабилен квалитет и извонреден лекување исход. Корпорацијата соработува со познати универзитети како што се Кина Аграрен универзитет, Huazhong Земјоделски универзитет, Јужна Кина Аграрен универзитет и други истражувачки институти, што го забрза развојот и примена на нови ветеринарни лекови. насока на R & D е продолжен од употребата на фарма на животните да миленичиња лекови и поле не вакцина. Во меѓувреме, "зелени и отпор-слободна" функционална храна адитиви и ветеринарни лекови за здравствена заштита се утврдени.

Милиони јени беше инвестирано во истражувањето поднесени на годишно ниво во насока на развивање на зелена ветеринарната медицина. Со постојано зголемување на основни конкурентна сила на компанијата, ние може да ги задоволи побарувачката на купувачите трајно.

1111     2222


WhatsApp Онлајн Chat!