R & D Center

R Technical & D Qendra e NCPCVET është parë "vlerësoi Procincially Enterprise Center teknike" të në të njëjtën industri në Kinë.

Duke qenë e varur në pasuri të ngurta të NCPC Institutit të Kërkimeve Qendrore, ne kemi qenë të përkushtuar për të formuluar produkte drogës kafshëve me përshtatshmërinë e tregut, cilësi të qëndrueshme dhe të rezultatit të shquar shërimit. Korporata bashkëpunon me universitete të famshme të tilla si Kina Universiteti Bujqësor, Universiteti Huazhong Bujqësor, Kina Universiteti Jugore Bujqësor dhe institute të tjera kërkimore, e cila ka përshpejtuar zhvillimin dhe aplikimin e barnave të reja veterinare. R & D drejtim ka zgjatur prej fermës kafshë të përkëdhelur ilaçe dhe fushë vaksinë. Në ndërkohë, "Green & rezistencës-free" aditivëve funksionale e ushqimit dhe barnave veterinare për kujdesin shëndetësor janë themeluar.

Miliona RMB është investuar në hulumtim paraqitur çdo vit në mënyrë që të zhvillojnë ilaçin gjelbër veterinare. Duke vazhdimisht rritur forca kryesore konkurruese për kompaninë, ne mund të plotësojë kërkesat e konsumatorëve lastingly.

1111     2222


WhatsApp Online Chat!