Dilute Glutaral Solution - China NCPCVET

Solution dilute Glutaral

Short Description:

NAME: dilute Glutaral Solution SPESIFIKASI: 5% komponen MAIN: karakter glutaraldehyde: Produk iki wernane kanggo kuning Cairan langit; mambu khusus. Farmakologis: Glutaraldehyde wis spektrum sing godhongé amba, disinfection efisien lan cepet. Bakteri, bakteri, spores, virus, Mycobacterium tuberkolosis lan jamur lan duwe pengaruh nyababaken apik. Indikasi: antiseptic antiseptic. Kanggo karet, produk plastik lan instrumen bedhah disinfection. Reaksi salabetipun: dirumuske ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    NAME :

    Solution dilute Glutaral

    SPESIFIKASI:

    5%

    M ora komponen:

    glutaraldehyde

    karakter:

    Produk iki wernane kanggo kuning Cairan langit; mambu khusus.

    farmakologis:

    Glutaraldehyde wis spektrum sing godhongé amba, disinfection efisien lan cepet. Bakteri, bakteri, spores, virus, Mycobacterium tuberkolosis lan jamur lan duwe pengaruh nyababaken apik.

    indikasi:

    antiseptic antiseptic. Kanggo karet, produk plastik lan instrumen bedhah disinfection.

    Reaksi salabetipun:

    dirumuske miturut pranata nggunakake ora reaksi salabetipun sauntara.

    Dosis lan Administrasi:

    semprotan direndhem: diarani 0,78% solusi, terus kanggo 5 menit kanggo garing.

    pancegahan:

    Supaya kontak karo kulit lan membran mucous.

    Dianjurake SHELF LIFE:

    2 taun.

    LUMBUNG:

    shading, ngetokake kuwasane nggawe, katahan ing kelangan peteng Panggonan.

    Panggil GMP Certificate : 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    Tampilan Online Chat!