Gentamycin sulfat 10% suntik - Cina NCPCVET

Gentamycin sulfat 10% suntik

Pondok Description:

NAME: Gentamycin sulfat 10% suntik komposisi: Gentamycin sulfat suntik Unggal ml ngandung Gentamycin sulfat 100mg karakter: warnaan atawa ampir warnaan cair jelas. PHARMACOLOGICAL: épék Pharmacological sahiji produk ieu dina rupa-rupa baktéri gram-négatip (kayaning E. coli, Klebsiella, Proteus, Pseudomonas aeruginosa, Pasteurella, Salmonella, jsb) sarta Staphylococcus aureus (kaasup produksi dina β- amida galur jamur) geus pangaruh antibakteri. Paling streptococci ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    NAME :

    Gentamycin sulfat 10% suntik

    komposisi:

    Gentamycin sulfat suntik 

    Unggal ml ngandung Gentamycin sulfat 100mg 

    karakter:

    warnaan atawa ampir warnaan cair jelas.

    PHARMACOLOGICAL:

    épék Pharmacological sahiji produk ieu dina rupa-rupa baktéri gram-négatip (kayaning E. coli, Klebsiella, Proteus, Pseudomonas aeruginosa, Pasteurella, Salmonella, jsb) sarta Staphylococcus aureus (kaasup produksi dina β- amida galur jamur) boga pangaruh antibakteri . Paling streptococci (Streptococcus pyogenes, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus faecalis, jsb), baktéri anaérobik (Bacteroides atanapi Clostridium), Mycobacterium tuberculosis, rickettsial tur tahan kana bahan kimia fungi.

    indikasi:

    Gentamycin sulfat suntik

    Dipaké pikeun septicemia, inféksi urogenital, inféksi saluran pernapasan, inféksi cerna (kaasup peritonitis), inféksi Biliary tract, mastitis sarta kulit jeung inféksi jaringan lemes, non-diserep ku lisan, dipaké pikeun inféksi peujit.

     

    Réaksi ngarugikeun:

    ngabalukarkeun disfungsi vestibular téh leuwih umum, tapi ogé ngakibatkeun karacunan renal malik, nu mibanda akumulasi taun cortex renal patali. réaksi alérgi occasional.

    ucing anu leuwih sénsitip ka bahan kimia, konstanta bisa ngabalukarkeun seueul, utah, salivation, sarta ataxia.

    neuromuscular épék blocking mindeng disababkeun ku dosis kaleuleuwihan ngabalukarkeun. Ucing, anjing bedah anesthesia umum, pamakéan gabungan tina pénisilin, streptomycin pikeun nyegah infeksi lamun, mindeng pati kaduga, nu alatan hiji ubar keur ngabius umum sarta relaxant otot pikeun ningkatkeun pidangan efek blokade neuromuscular.

    pamakéan jangka panjang bisa ngabalukarkeun karuksakan ginjal.

     

    Dosage AND Administrasi:

    Gentamycin sulfat suntik 

    suntik Intramuscular 

    Hiji dosis, 2 ~ 4mg per beurat awak keur tatanén, 3 ~ 5mg pikeun anjing jeung ucing, dua kali sapoé

    , 2 ~ 3days mayeng.

    Catetan:

    Ieu bisa digabungkeun jeung perlakuan carbenicillin of pneumonia parna, tapi aya incompatibility di vitro.

    Produk ieu digabungkeun jeung pénisilin, Streptococcus éfék sinergis.

    Gaduh depresi engapan, moal ka jero nadi suntik.

    Ditarikna TIME:

    Babi: 40days

    Dianjurkeun rak KAHIRUPAN:

    2 taun.

    neundeun:

     

    Jumlah GMP bijil :

     

      

    Ngaran Produk

    Gentamycin suntik (pamakéan Pangajaran sarta Palatihan Atikan wungkul)

    komposisi

    Unggal ml ngandung Gentamycin 100mg

    pak-pakan

    10ml / 20ml / 50ml / 100ml per vial 

    larapkeun ka

    Sapi, sato jangjangan, Domba, Kuda, Babi, Sapi, Onta, Dog, Cat.

    tandana

    Cerna jeung inféksi engapan disababkeun ku baktéri sénsitip gentamycin, kawas E. coli, Klebsiella, Pasteurella na Salmonella spp., Dina anak sapi, sapi, embé, domba jeung babi.

    dosage andAdministration

    Pikeun administrasi intramuscular Umum: Dua kali poéan 1 ml. per 20 - 40 kg. beurat awak keur 3 dinten.

     

     

    barang  Gentamycin sulfat 10% suntik
    NGARAN PRODUK  Gentamycin sulfat suntik
    aktif bahan  Gentamycin sulfat suntik Unggal ml ngandung Gentamycin sulfat 100mg
    tandana  Gentamycin sulfat suntik Dipaké pikeun septicemia, inféksi urogenital, inféksi saluran pernapasan, cerna inféksi (kaasup peritonitis), inféksi Biliary tract, mastitis jeung kulit jeung lemes 

    inféksi jaringan, non-diserep ku lisan, dipaké pikeun inféksi peujit.

    Dosage jeung administrasi  Gentamycin sulfat suntik suntik Intramuscular 

    Hiji dosis, 2 ~ 4mg per beurat awak keur tatanén, 3 ~ 5mg pikeun anjing jeung ucing, dua kali sapoé

    , 2 ~ 3days mayeng.

    Kategori  Gentamycin sulfat suntik obat antibakteri 
    ditarikna jaman  Gentamycin sulfat suntik Babi: 40days
    pacegahan  Gentamycin sulfat suntik Produk ieu boga pangaruh depresi engapan, éta teu bisa nyuntik intravenously
    target sato  Gentamycin sulfat suntik sapi babi domba 

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!