R & D Center

R Technical & D Center of NCPCVET iku pisanan "Procincially ngira Enterprise Technical Center" ing industri padha ing China.

Kang gumantung ing bondho ngalangi saka NCPC Central Research Institute, kita wis pengabdian kanggo ngramu produk tamba kewan karo daya adaptasi pasar, kualitas stabil lan kasil marasake awakmu apik banget. Ing Corporation cooperates karo universitas misuwur kayata China University Agricultural University Agricultural Huazhong, China Agricultural University South lan Gambling liyane, kang wis digawe cepet pangembangan lan aplikasi saka obatan Veterinary anyar. Arah R & D wis lengkap saka farm nggunakake kewan kanggo pet pengobatan lan lapangan vaksin. Ing sawetoro wektu, "ijo & resistance-free" aditif feed fungsi lan obatan Veterinary kanggo kesehatan wis ditetepake.

Mayuta-yuta RMB iki nandur modhal ing riset ngajokake tahunan ing urutan kanggo berkembang Veterinary medicine ijo. Miturut ajeg nambah kekuatan competitive inti kanggo perusahaan, kita bisa gawe marem dikarepake pelanggan lastingly.

1111     2222


Tampilan Online Chat!