Rreth nesh

WORKING SINCE 1993

  • admin
  • Comment (s)

Ne jemi Kinë Veriut Farmaceutike Group Corporation Veterinare Co, Ltd (NCPCVET).

Ne jemi degë tërësisht në pronësi të Kinës veri Farmaceutike Group Corporation (NCPC) -një nga ndërmarrjet më të mëdha farmaceutike në Kinë dhe më të madh të antibiotikëve kineze bazë të prodhimit, "Global Fortune 500" anëtar dhe "top dhjetë i kompanisë kineze farmaceutike".

NCPC Veterinary Co,.Ltd. not only offer the APIs of Gamithromycin, Amoxicillin Trihydrate and so on, but also offer the Finished Products of Penicillins & New Antibiotics for Animal use.

Gazete

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
Hetim Për çmimore
WhatsApp Online Chat!