Gamithromycin Certification

Kohët e fundit, NCPCVET fitoi vërtetimin e ri të drogës për të klasit të dytë kombëtar drugs- ri veterinar "Gamithromycin" dhe "injeksion Gamithromycin."

Gamithromycin është një roman gjysëm-sintetike makrolid antibiotik. Aktualisht, tylosin dhe Tilmicosin janë përdorur gjerësisht si macrolides. Këto barna janë përdorur për të parandaluar ose trajtuar sëmundjet respiratore në bagëti dhe derrat. Ata janë ushqyer zakonisht me erëza ose ujë të pijshëm. Efekti i parandalimin ose trajtimin kërkon ditët e shumta të administrimit të përsëritura. Edhe pse ajo ka arritur rezultate të mira, por me zgjerimin e përdorimit të kohës, ka pasur shkallë të rezistencës të drogës të ndryshme në shumë vende, me rritje në sasinë e trajtimit është reduktuar gradualisht.

Injektimi i gamithromycin zhvilluar nga NCPCVET eshte nje preparat i bërë me përzierjen, prefiltering, filtrimit sterile dhe mbushjes aseptike. Ajo ka përparësitë e mëposhtme: Së pari, një dozë e vetme e injektimit / muskuloz intramuskular injeksion nënlëkurës, injeksion të vetëm mund të zgjidhin problemin. E dyta nuk është përdorur vetëm për të parandaluar bagëtisë së sëmundjeve të frymëmarrjes, por edhe efektin e saktë të sëmundjeve të frymëmarrjes në derra. E treta është efekti i fuqishëm afatgjatë, nuk ka efekte anësore, efikasiteti është më i fortë se Tylosin, Tilmicosin dhe droga të tjera që përdoren gjerësisht macrolide. I katërti është avantazhet e spektrit të gjerë antibacterial, aktivitet të fortë antibacterial, thithjen e shpejtë, bioavailability lartë, mbetje të ulët, sigurisë dhe efikasitetit të lartë.

Zbatimi i suksesshëm i këtij produkti do të ndihmojë zgjedh strukturën industriale të produkteve veterinare Kinës drogës, të plotësuar më tej kërkesat e tregut, dhe të rritur konkurrencën e tregut të barnave veterinare ekspeditë.


Ora Post: Jun-26-2018
WhatsApp Online Chat!